-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

VIDEO – Bogdan Ivan: Imediat începe școala, iar măsurile impuse le iau elevilor dreptul la educație

Noul an școlar bate la ușă. Măsurile impuse pentru noul an școlar cuprind, din nou, inclusiv varianta cursurilor online. „Școala online a fost un dezastru. Aceste măsuri le iau elevilor dreptul la educație”, a declarat Bogdan Ivan.

Noul an școlar va începe pe 13 septembrie. Autoritățile au anunțat că elevii vor fi obligați să poarte mască, indiferent că sunt vaccinați sau nu.

Mai mult, dacă se înregistrează un caz de COVID în rândul elevilor, elevii nevaccinați vor face școala online.

În cadrul unei conferințe la sediul PSD, deputatul Bogdan Ivan a atacat dur deciziile autorităților centrale.

Ce mi s-a părut mie cel mai grav a fost dorința de segregare între elevii vaccinați și nevaccinați. Asta în ideea în care ministrul Sorin Câmpeanu a afirmat că atunci când apare UN caz de coronavirus într-o școală, acei elevi care sunt nevaccinați – care reprezintă o proporție de peste 80 la sută – vor face școala online.

Dar școala online a fost un dezastru! Dacă nu se schimbă decizia ministrului, ajungem în situația în care elevii nu vor avea acces la un drept constituțional, dreptul la educație!”, a declarat Bogdan Ivan.

Acesta a subliniat faptul că datele statistice arată că doar 0,02% din cazurile grave au fost în rândul minorilor.

Fac apel către parlamentarii BN să ducă acest mesaj mai departe! Este inadmisibilă această segregare socială a elevilor între cei vaccinați și cei nevaccinați. Nu e normal să aibă acces la educație doar cei care au fost convinși și s-au vaccinat, în ideea în care ei nu au reușit să convingă peste 80 la sută din tineri să se vaccineze. Nu e normal să arunce vina impotenței comunicării lor asupra copiilor și părinților”, a mai subliniat deputatul Bogdan Ivan.

Întreaga sa declarație, mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...