0.3 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

VIDEO – Dani Suciu: Turc a MINȚIT! Și dacă nu va da bani pentru spital, facem noi proiect de hotărâre

Deputatul Daniel Suciu a atacat zilele trecute modul în care se face administrația la Bistrița. „Turc a mințit, și nu mă tem să spun asta. A făcut trei mari promisiuni. Și dacă NU dă bani pentru spital, facem noi un proiect de hotărâre”, a declarat acesta.

La finalul săptămânii, la sediul PSD BN a avut loc o conferință de presă. Deputatul Daniel Suciu a atacat dur administrația orașului.

De ce Ioan Turc își pierde așa de repede cumpătul? Poate mută și iarba pe lună, dacă mută și parcările pentru mașini!”, a spus Suciu, referindu-se la declarația primarului pe care o puteți reciti AICI:

Ioan Turc: „Ne mutăm pe Lună și ne ducem seara cu racheta mașinile acolo”

Mai mult, social democratul a amintit promisiuni din campania electorală pe care edilul NU s-ar arăta interesat să le respecte.

Turc a mințit, și nu mă tem să spun asta. În campanie a făcut trei mari promisiuni și nu s-a ținut de niciuna dintre ele. A promis bani pentru sănătate, și nu a dat niciun ban la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. A promis că susține sportul, și NU a dat niciun ban pentru Gloria. A promis rezolvarea aglomerației și a traficului, apoi a zis că mută autogara pe centură. Ce face, până la urmă, cu aglomerația?!?”, a spus Daniel Suciu.

Acesta a comparat bugetul PMB cu cel al CJ BN. După spusele sale, cel al administrației locale e INFINIT mai mare decât al celei județene.

Dacă nu alocă bani pentru Spital, voi avea o întâlnire cu consilierii noștri și vom face un proiect de hotărâre!”, a promis deputatul PSD, Daniel Suciu.

Declarațiile sale integrale le puteți asculta în video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...