15.2 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

VIDEO – Dani Suciu: Turc a MINȚIT! Și dacă nu va da bani pentru spital, facem noi proiect de hotărâre

Deputatul Daniel Suciu a atacat zilele trecute modul în care se face administrația la Bistrița. „Turc a mințit, și nu mă tem să spun asta. A făcut trei mari promisiuni. Și dacă NU dă bani pentru spital, facem noi un proiect de hotărâre”, a declarat acesta.

La finalul săptămânii, la sediul PSD BN a avut loc o conferință de presă. Deputatul Daniel Suciu a atacat dur administrația orașului.

De ce Ioan Turc își pierde așa de repede cumpătul? Poate mută și iarba pe lună, dacă mută și parcările pentru mașini!”, a spus Suciu, referindu-se la declarația primarului pe care o puteți reciti AICI:

Ioan Turc: „Ne mutăm pe Lună și ne ducem seara cu racheta mașinile acolo”

Mai mult, social democratul a amintit promisiuni din campania electorală pe care edilul NU s-ar arăta interesat să le respecte.

Turc a mințit, și nu mă tem să spun asta. În campanie a făcut trei mari promisiuni și nu s-a ținut de niciuna dintre ele. A promis bani pentru sănătate, și nu a dat niciun ban la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. A promis că susține sportul, și NU a dat niciun ban pentru Gloria. A promis rezolvarea aglomerației și a traficului, apoi a zis că mută autogara pe centură. Ce face, până la urmă, cu aglomerația?!?”, a spus Daniel Suciu.

Acesta a comparat bugetul PMB cu cel al CJ BN. După spusele sale, cel al administrației locale e INFINIT mai mare decât al celei județene.

Dacă nu alocă bani pentru Spital, voi avea o întâlnire cu consilierii noștri și vom face un proiect de hotărâre!”, a promis deputatul PSD, Daniel Suciu.

Declarațiile sale integrale le puteți asculta în video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: