16.1 C
Bistrița
vineri, iunie 9, 2023

VIDEO Doi bărbați, prinși cu un geamantan plin de droguri. „Marfa” a ajuns în țară pe un autocar din Spania

Doi bărbați de 34 și 36 de ani au fost urmăriți de polițiști și prinși cu 3 kilograme de canabis ținute într-un geamantan. Drogurile au ajuns în România cu un autocar din Spania. În autocar se afla unul dintre cei doi suspecți.

Unul dintre cei doi bărbați a venit înapoi în România cu autocarul de care s-au folosit pentru transportul drogurilor. În acțiune, pentru prinderea celor doi bărbați, au fost implicați polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud.

Cei doi bărbați sunt suspectați de trafic internațional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc.

În urma controlului efectuat de polițiști, în interiorul geamantanului se aflau 3 kilograme de substanță vegetală, de culoare oliv, ambalată în 7 pachete.

În cursul zilei de astăzi, 9 martie, cei doi vor fi prezentați în fața judecătorului din cadrul Tribunalului Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„La data de 8 martie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa – Năsăud au dispus reţinerea celor 2 bănuiți, sub aspectul savârşirii infracţiunilor de trafic internațional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc.

În cursul zilei de astăzi, 9 martie, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistriţa – Năsăud, cu propunere de arestare preventivă a bănuiților, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...