18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

VIDEO: Dr. Bogdan Oprea, manager Policlinica Med TOTAL, despre specialitățile noi decontate de Casa de Asigurări de Sănătate

Principalul obiectiv pentru 2024, la Policlinica Med TOTAL, este să atragem cât mai multe specialități decontate de Casa de Asigurări de Sănătate – a confirmat dr. Bogdan Oprea, în emisiunea „Medicină pe limba ta”.

Am reușit acum, la început de 2024, să încheiem noi contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate. Este un proces destul de dificil, dar pentru noi este un obiectiv foarte important. Pe lângă serviciile medicale de calitate și cât mai diversificate, ne dorim ca pacienții să-și rezolve problemele medicale cât mai aproape de casă și gratuit”, a explicat dr. Bogdan Oprea.

Am început cu Psihiatria, iar acum, din luna martie, vom avea și chirurgia vasculară – o specialitate deficitară în județ. În următoarea perioadă sperăm să încheiem contracte cu Casa de Asigurări și pentru alte specialități, ca să putem să acoperim nevoile pacienților noștri cât mai bine”, a mai spus dr. Bogdan Oprea.

Între serviciile decontate de Casa de Asigurări de Sănătate la Policlinica Med Total, sunt Psihiatria (la Bistrița și Năsăud) și Chirurgia casculară, la Bistrița. În curând, acest serviciu va fi disponibil și în Năsăud, a precizat dr Bogdan Oprea.

Dr. Bogdan Oprea a mai explicat că, în prezent, Policlinica MedTOTAL din Năsăud oferă locuitorilor din zonă 12 specialități medicale.

De astăzi, Policlinica Med Total eliberează fișe medicale pentru permisul auto/permisul de portarmă și la Năsăud!

Important este ca oamenii să aibă posibilitatea să-și rezolve problemele de sănătate și acolo. Să nu să fie nevoiți să vină până la Bistrița… În perioada următoare vom avea și endocrinologie la Năsăud”, a mai spus dr. Bogdan Oprea.

Alte detalii despre activitatea Med TOTAL puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

Emisiunea „Medicina pe limba ta” este un proiect de educație pentru sănătate inițiat de Bistriteanul.ro și susținut de Policlinica MED TOTAL – Str. 1 Decembrie, Nr 30.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!