1.1 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

VIDEO: GROAZNIC Cățeluș, găsit legat de calea ferată cu un lanț. Poliția Animalelor verifică incidentul

Un cățeluș a fost găsit astăzi legat cu un lanț de calea ferată. Deocamdată nu se știe dacă cineva l-a legat intenționat sau cățelului, care ar fi fugit din curtea stăpânei, i s-ar fi agățat lanțul acolo. Poliția Animalelor s-a sesizat și verifică incidentul.

Incidentul a fost sesizat pe un grup de Facebook dedicat protecției animalelor. Cățelușul a fost găsit prins cu un lanț de calea ferată, însă nu este clar dacă l-a legat cineva acolo sau i s-a prins lanțul rupt de șine.

Cățelul are stăpân. Femeia care îl deține spune că dimineață câinele era în curte, legat cu lanț. E posibil ca patrupedul să fi rupt lanțul și să fi fugit, iar lanțul să fi rămas prins de calea ferată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb, Poliția Animalelor s-a sesizat și verifică împrejurările în care a ajuns câinele tocmai pe calea ferată. Între timp câinele a fost dezlegat și dus a fost.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Politia animalelor este politia națională, nu locala, deci alertarea se face pe 112, eu am avut o experienta cu ei și au rezolvat situația, am scris și mai multe petiții online și au venit… Eu zic ca dacă vedeți animale matratate, foarte bine ca filmati, dar și sunați pe 112, faptul ca postam pe Facebook nu rezolva situația!! Curaj oameni buni, și apropo 112 e gratuit nu va mănâncă minutele.

  2. Din filmare reiese că a fost legat. Putea sa o faca singur doar daca e cel mai inteligent cățel din lume. Lanțul e legat de un inel iar acesta de o sârmă groasă prinsă de sina . Nu pare a fi.o intamplare. Sper sa gresesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...