11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

VIDEO- INCONȘTIENȚĂ: Cu semne de începător, agresiv în trafic, forțează o depășire pe linie continuă

Un video postat pe un grup de Facebook a scos la iveală inconștiența unui șofer. Deși cu semne de începător aplicate, șoferul devine agresiv în trafic. Apoi forțează depășirea pe linie continuă și face slalomuri printre autoturisme.

Pe grupul de facebook Info Trafic Bistrita Nasaud a fost postat un video cu un șofer inconștient.

Mai exact, deși avea semnele de începător aplicate, șoferul autoturismului devine agresiv în trafic. În imagini se vede cum acesta ”se enervează” că nu reușește să depășeasscă. Apoi, forțează depășirea, se avântă pe linie continuă și se face nevăzut, făcând slalomuri printre mașini.

Bizon tânăr pe drum, cu semn de începător….” – este mesajul postat de Alexandru Dacian.

Imaginile vorbesc de la sine:

 

Conform modificărilor aduse Codului Rutier, inclusiv pentru ”comportamentul agresiv în trafic„ se reține permisul pentru 30 de zile.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...