20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

VIDEO: Mami, un basm terapeutic inedit, pentru toate vârstele, de văzut la Cinema Dacia

Nelly are opt ani când își pierde bunica pe care o iubea ca pe ochii din cap. Ajutându-și părinții să facă ordine în casa bunicii, se aventurează în pădurea unde mama ei se juca în copilărie. Și unde își construise și o căsuță din crengi… 

Mami (Petite maman) este al cincilea film semnat de Celine Sciamma. Se detașează de celelalte, fiindcă nu trădează niciun manifest feminist. Nicio observație a politicii de gen, remarcă Mihai Șerban, în Cinemagia. 

În schimb, acest film e un soi de combinație între un basm minimalist și o poveste inocentă cu fantome în care Nelly, o fetiță de opt ani, intră într-un soi de inconștient fantastic al familiei sale. Mai multe detalii – AICI.

Tot la cinema Dacia, în aceste zile, ne putem delecta cu un film de acțiune și aventuri uimitoare:  Uncharted.

Descurcăreţul Nathan Drake (Tom Holland) este recrutat de experimentatul vânător de comori Victor Sullivan (Mark Wahlberg) pentru a recupera averea adunată de Magellan, pierdută cu 500 de ani în urmă de Casa Moncada.

Ceea ce începe ca o tâlhărie pentru cei doi, devine o cursă în jurul globului pentru a ajunge la comoară înaintea crudului Santiago Moncada (Antonio Banderas). Care crede că el şi familia lui sunt moştenitorii de drept ai acesteia.

Dacă Nate şi Sully reuşesc să descifreze indiciile şi să rezolve unul din cele mai vechi mistere ale lumii, vor găsi o comoară de 5 miliarde de dolari. Dar poate și pe fratele lui Nate, dispărut de mult timp… 

Programul filmelor care rulează în aceste zile la Cinema Dacia:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.