11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

VIDEO: Mami, un basm terapeutic inedit, pentru toate vârstele, de văzut la Cinema Dacia

Nelly are opt ani când își pierde bunica pe care o iubea ca pe ochii din cap. Ajutându-și părinții să facă ordine în casa bunicii, se aventurează în pădurea unde mama ei se juca în copilărie. Și unde își construise și o căsuță din crengi… 

Mami (Petite maman) este al cincilea film semnat de Celine Sciamma. Se detașează de celelalte, fiindcă nu trădează niciun manifest feminist. Nicio observație a politicii de gen, remarcă Mihai Șerban, în Cinemagia. 

În schimb, acest film e un soi de combinație între un basm minimalist și o poveste inocentă cu fantome în care Nelly, o fetiță de opt ani, intră într-un soi de inconștient fantastic al familiei sale. Mai multe detalii – AICI.

Tot la cinema Dacia, în aceste zile, ne putem delecta cu un film de acțiune și aventuri uimitoare:  Uncharted.

Descurcăreţul Nathan Drake (Tom Holland) este recrutat de experimentatul vânător de comori Victor Sullivan (Mark Wahlberg) pentru a recupera averea adunată de Magellan, pierdută cu 500 de ani în urmă de Casa Moncada.

Ceea ce începe ca o tâlhărie pentru cei doi, devine o cursă în jurul globului pentru a ajunge la comoară înaintea crudului Santiago Moncada (Antonio Banderas). Care crede că el şi familia lui sunt moştenitorii de drept ai acesteia.

Dacă Nate şi Sully reuşesc să descifreze indiciile şi să rezolve unul din cele mai vechi mistere ale lumii, vor găsi o comoară de 5 miliarde de dolari. Dar poate și pe fratele lui Nate, dispărut de mult timp… 

Programul filmelor care rulează în aceste zile la Cinema Dacia:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...