13.5 C
Bistrița
luni, iunie 14, 2021

VIDEO – Primarul din Spermezeu și-a bătut coasa și a ieșit la treabă cu sătenii

În timp ce Bistrița se transformă într-o „junglă urbană”, în alte zone din județ, primarul este cel care „dă tonul”. Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu și-a luat coasa și a ieșit la treabă cu sătenii.

De mai bine de 6 zile, Primăria Bistrița așteaptă ca firmele câștigătoare ale licitației să tundă iarba mare dintre blocuri. Lucrurile par să fie mult mai simple în mediul rural. Ne-o arată Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu.

Acesta și-a luat coasa și a ieșit la treabă alături de săteni, pentru a scăpa comuna de iarba mare. Au început cu spațiile publice de lângă drumurile care străbat comuna. N-au apelat la vreo cositoare sofisticată, ci la coasa de pe vremea bunicilor.

Edilul a transmis live pe o rețea de socializare parte din lucrări:

„Acum vă văd zâmbind, trebuie să facem o clip la final să vadă oamenii că suntem obosiți. Când eram tineri, la ora asta eram sătui de coasă că începeam pe la 6:00. La ora 10:00 când mâncai coleșa cu brânză erai sătul de coasă. Când mâncai nu mai aveai chef de râs,”, a precizat primarul Sorin Hognogi.

Primarul avut și un mesaj pentru locuitorii comunei pe care o păstorește: „întrețineți-vă spațiile din dreptul gospodăriei dumneavoastră”. Lucrările nu se vor termina astăzi. Mâine, primarul se mută în celelalte localități care țin de comuna Spermezeu.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. De ce nu ati cerut(imprumutat) un trimer pe fotoghin cu snur de la primaria Bistrita ?Ale orasului se hodinesc si la DSP se doarme.

  2. Mai lăsați-mă cu aiureli din astea. Treaba primarului e alta, . Ăștia fac,, ședințe foto” și noi ne uităm cu gura căscată la ei …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un...