9.7 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

VIDEO: Pumptrack-ul din parc va fi mutat. În locul său, patinoar sintetic!

Pumptrack-ul din parcul Regele Mihai I va fi relocat. Totuși, zona nu va redeveni parcare. „Vom amplasa acolo patinoarul sintetic”, a explicat Ioan Turc.

În septembrie 2021, în locul parcării de lângă Hotel Metropolis s-a inaugurat o zonă dedicată bikerilor. Mai exact, a fost amplasat un pumptrack, spre bucuria pasionaților de sport pe două roți.

Dispare încă o parcare generoasă din Bistrița, în „favoarea” bicicliștilor

FOTO/VIDEO – Bucuria bike-rilor din Bistrița: S-a inaugurat un pumptrack în parcul municipal

Odată cu lucrările la proiectul „Piste de biciclete”, parcările din zona Palatului Justiției BN au dispărut. Întrebat dacă zona de lângă Hotel Metropolis nu redevine parcare, primarul a explicat că pumptrack-ul va fi, într-adevăr, relocat.

Vom reloca pumptrack-ul din Parc. Vom mai cumpăra câteva piese și vom muta pumptrack-ul la capătul străzii Grănicerilor. Acolo vom face o zonă și mai generoasă pentru cicliști!”, a explicat Ioan Turc.

Totuși, zona în care acum se află pumptrackul nu va redeveni parcare.

Acolo vom amplasa patinoarul sintetic. Avem o mare problemă cu terenurile în Bistrița. Așa că acolo vom amplasa patinoarul sintetic de care bistrițenii se vor putea bucura 12 luni din 12”, a explicat Ioan Turc.

În cadrul unei ședințe de Consiliu Local, primarul Ioan Turc a explicat că dacă municipalitatea „va pune mâna” pe Stadionul Jean Pădureanu, skate park-ul, pumptrack-ul și patinoarul sintetic ar putea fi amplasate acolo.

Skate park-ul, circuitul pumptrack și patinoarul sintetic, mutate pe baza Gloria, dacă Primăria reușește s-o cumpere

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.