4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

VIDEO: Pumptrack-ul din parc va fi mutat. În locul său, patinoar sintetic!

Pumptrack-ul din parcul Regele Mihai I va fi relocat. Totuși, zona nu va redeveni parcare. „Vom amplasa acolo patinoarul sintetic”, a explicat Ioan Turc.

În septembrie 2021, în locul parcării de lângă Hotel Metropolis s-a inaugurat o zonă dedicată bikerilor. Mai exact, a fost amplasat un pumptrack, spre bucuria pasionaților de sport pe două roți.

Dispare încă o parcare generoasă din Bistrița, în „favoarea” bicicliștilor

FOTO/VIDEO – Bucuria bike-rilor din Bistrița: S-a inaugurat un pumptrack în parcul municipal

Odată cu lucrările la proiectul „Piste de biciclete”, parcările din zona Palatului Justiției BN au dispărut. Întrebat dacă zona de lângă Hotel Metropolis nu redevine parcare, primarul a explicat că pumptrack-ul va fi, într-adevăr, relocat.

Vom reloca pumptrack-ul din Parc. Vom mai cumpăra câteva piese și vom muta pumptrack-ul la capătul străzii Grănicerilor. Acolo vom face o zonă și mai generoasă pentru cicliști!”, a explicat Ioan Turc.

Totuși, zona în care acum se află pumptrackul nu va redeveni parcare.

Acolo vom amplasa patinoarul sintetic. Avem o mare problemă cu terenurile în Bistrița. Așa că acolo vom amplasa patinoarul sintetic de care bistrițenii se vor putea bucura 12 luni din 12”, a explicat Ioan Turc.

În cadrul unei ședințe de Consiliu Local, primarul Ioan Turc a explicat că dacă municipalitatea „va pune mâna” pe Stadionul Jean Pădureanu, skate park-ul, pumptrack-ul și patinoarul sintetic ar putea fi amplasate acolo.

Skate park-ul, circuitul pumptrack și patinoarul sintetic, mutate pe baza Gloria, dacă Primăria reușește s-o cumpere

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.