7.4 C
Bistrița
vineri, octombrie 15, 2021

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor ca totul să arate și să funcționeze impecabil terasele din sticlă realizate pe sistemul spaniol Valedo, retractabil, sunt cea mai bună soluție.

“Puteam să alegem sisteme similare ieftine, dar am preferat să-i alegem pe cei mai buni, cu cel mai bun raport calitate preț. Nu ne place ca după ce finalizăm o lucrare să face cale întoarsă pentru reglaje. Propunem din start cele mai bune soluții, ne zbatem să obținem cel mai bun preț de la furnizori pentru clienții noștri și ne asigurăm că fiecare lucrare este executată impecabil. Este garanția calității cea pe care noi o oferim. Suntem serioși, oferim calitate și cred că avem soluții pentru orice provocare în materie de amenajări cu sticlă”, a declarat Mircea Pop, tânărul manager al Pop&Pop Glass Solutions Bistrița.

Terasele închise cu sticlă montată pe sisteme retractabile sunt acum la modă, iar asta pentru că te ajută să exploatezi la maxim spațiul dedicat terasei fie că e vorba de o locuință, de terasa unui bar sau a unui sediu de firmă. În funcție de vreme, terasa poate fi închisă sau deschisă în doar câteva zeci de secunde, sistemele retractabile oferind soluții fie pentru închiderea pe o laterală, fie pentru culisarea totală a sticlei în laterale, ba chiar compartimentări parțiale cu aceleași geamuri ale terasei. Toată “ingineria” se bazează un sistem de șine inteligent, care ajută la strângerea sau desfășurarea pereților de sticlă. 

COPERTINELE din sticlă sunt și ele cea mai elegantă, eficientă și durabilă soluție de protejare a scărilor, teraselor deschise, zonelor de intrare în locuință, etc. Se poate folosi sticlă securizată sau sticlă fumurie ori tratată UV pentru a proteja zona de decolorarea iminentă când expunerea terasei este la soare. Fiecare spațiu cere soluțiile potrivite, iar băieții de la POP&POP Glass Solutions vă pot sfătui ce să alegeți pentru a obține rezultatul dorit. La cerere, firma poate realiza inclusiv scheletul metalic adecvat, un ansamblu perfect croit și vopsit impecabil, în câmp electrostatic.

Oricare ar fi provocarea spațiului pe care îl doriți închis cu sticlă, tinerii harnici și inspirați de la POP&POP Glass Solutions vă pot ajuta cu cele mai bune proiecte, sisteme și materiale de cea mai bună calitate, pentru un rezultat funcțional și estetic de lungă durată.

Cu un Like paginii lor de Facebook Pop&Pop Glass Solutions veți rămâne la curent cu toate noutățile, iar la numărul de telefon și WhatsApp 0758547410 puteți cere oricând o ofertă sau cea mai bună soluție pentru proiectul vostru de amenajare cu sticlă.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...