-5.4 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

VIDEO – Turc : Trebuiau montate camerele la containere! Cât despre sistemul de colectare…

În curând vor fi montate camere de supraveghere la containere. ”E normal așa ceva?” a întrebat consilierul Pavelean. Turc a explicat că TREBUIAU montate: ”Cât despre sistemul de colectare….”

Containerele din municipiu vor fi ”urmărite” non-stop de camerele de supraveghere ce vor fi montate în curând. Cei de la ADI Deșeuri vor astfel să ”educe” populația să colecteze selectiv.

În cadrul ședinței de Consiliu Local, unul dintre consilieri a explicat că i se par lucrurile făcute pe dos.

”E normal ca ADI Deșeuri să pună camerele de supraveghere? Nu ar fi necesar, prima dată, să se schimbe sistemul de colectare și apoi să montezi camere?” a întrebat Nicolae Pavelean.

Camerele trebuiau montate. Acest lucru face parte dintr-un program pe care ADI Deșeuri l-a prezentat acum câțiva ani. Pe fond, sunt de acord cu dumneavoastră, că priimordial ar fi schimbarea sistemuluid e colectare” a replicat primarul Ioan Turc.

Și atunci, am vrut să vă întreb care este situația cu containerele îngropate de care se vorbea acum câteva luni de zile” a mai întrebat consilierul USR.

Se lucreawză la tema de proiectare pentru un studiu de fezabilitate privind amplasarea de containere îngropate, pe sistem hidraulic sau electric. Cred că aceasta va fi, în cele din urmă, varianta cea mai optimă” a explicat primarul Bistriței, Ioan Turc.

Întreasga discuție, în video de mai jos:

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: