-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

VIDEO: Ursul a vizitat ieri TREI zone! Localnicii, avertizați prin Ro-Alert!

Urșii coboară tot mai des și nestigheriți în localități. Ieri, urșii au vizitat TREI localități. S-a transmis mesaj de avertizare prin Ro-Alert!

Tot mai des, în județul nostru, urșii coboară în localități. Aceștia sunt surprinși pe drumurile naționale sau județene.

Uneori ajung chiar în gospodării, făcând ravagii sau doar „marcându-și” prezența.

Ieri, urșii au coborât în TREI localități. În Ilva Mare, acesta a fost văzut cât încă era ziuă, undeva după orele 20.00.

Locuitorii din Colibița, Ilva Mare și Măgura Ilvei au fost avertizați prin sistemul Ro-Alert despre prezența unui urs. Recomandări de autoprotecție!”, au transmis reprezentanții ISU BN.

Problema care stă la baza acestui fenomen este creșterea semnificativă a numărului de exemplare de urs și legile care aprobă vânarea unui număr extrem de mic de astfel de carnivore.

ÎNGRIJORĂTOR! Avem cu 500 de urși mai mult decât ar fi normal! Cum s-a ajuns aici:

Bistrițenii care locuiesc în zone cu urși vor putea cere bani pentru garduri electrice

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...