9.2 C
Bistrița
vineri, martie 29, 2024

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu vinuri și mâncăruri alese, la care, alături de prieteni, să uiți de toate grijile?!

Cui i s-a făcut dor și simte nevoia de o ieșire să aibă în vedere că vineri seara, 18 iunie, Restaurantul NOBLIGE va găzdui, începând cu ora 18.00, o seară de vin și artă.

Vor fi vinuri de soi în ediție limitată, artă culinară, printre lucrările lui Miron Duca, unele rare, în care regretatul pictor bistrițean a imortalizat flori.

Despre Miron Duca și florile sale rare va vorbi criticul de artă Mircea Oliv.

Mai sunt doar câteva locuri disponibile, așa că cei care sună primii la 0744 702 565 vor avea locul asigurat, la restaurnatul din vecinătatea Muzeului Județean, de pe str. Tudor Vladimirescu, nr. 4.

Cei care și-au rezervat un loc vineri seara la Noblige vor avea ocazia să deguste, printre lucrările regretatului Miron Duca, o selecție de vinuri nobile de la Crama Purcari.

Este vorba despre unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii viticole ale Europei de Est.

Papilele gustative vor avea parte și ele de o tratație fină. Chef Bazil a ales să dea startul serii printr-o gustare de brânzeturi franțuzești, atent selecționate pentru a pune în evidență vinurile. Dar și pentru a arăta că este cu adevărat o artă să asortezi mâncarea la vinul care o completează perfect. Așadar – un răsfăț de zile mari.

Propunerea maestrului bucătar pentru felul principal este pieptul de rață sous vide, aromat cu anason, varză roșie înăbușită asezonată cu chimen și stafide, cartofi troufați și sos din portocale picante.

Și pentru că orice masă se încoronează cu desertul, Noblige păstrează nota rafinată și ne asigură un cheescake cu ciocolată neagră belgiană. Este răsfățul perfect alături de vinul propus la desert. 

Cu toate aceste elemente, nu are cum să nu fie o seară reușită. Dacă și vouă vă e dor de o seară de vineri ca-n vremurile bune, în care să socializați cu prietenii într-un cadru plăcut, într-o seară de vară, restaurant Noblige s-a ambiționat să depășească așteptările voastre. 

Prețul unui meniu este de 100 lei/persoană. Rezervările se fac la numărul de telefon 0744 702 565.

NOBLIGE este deschis zilnic, pe strada Tudor Vladimirescu din Bistrița, nr. 4, în vecinătatea Muzeului Județean.

Mai multe detalii despre Pensiunea, Restaurantul și Terasa Noblige găsiți în articolul de mai jos:

FOTO: Ce n-avea Bistrița și acum are? O pensiune cochetă, cu restaurant și terasă elegantă, în inima orașului

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM caută reprezentant vânzări Bistrița

Materom angajează Reprezentant vânzări Bistrița-Năsăud. Postul este disponibil în Bistrița. Se oferă venituri financiare motivante + bonus in functie de performanțe, mașină de serviciu, laptop, telefon, contract perioadă nedeterminată. 

5 motive pentru a îți lua un colțar de bucătărie

Colțarele sunt o categorie de piese de mobilier extrem de practice și de confortabile, în același timp. În cazul în care te-ai gândit să cumperi un colțar pentru bucătărie, dar nu ești încă hotărât dacă este sau nu o idee bună, te ajutăm să îți clarifici această întrebare în materialul de față.

NOI locuri de muncă, la Masterfoam și Stewo Plast Năsăud: Se caută șef de schimb, reglor

MasterFoam Grup Bistrița are nevoie de șef de schimb, operatori producție, tehnicieni și magazioneri. Stewo Plast Năsăud are nevoie de un reglor cu experiență, iar Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, infirmieră și fiziokinetoterapeut. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, Rombat sau Electroplast.