10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Internet gratuit la spital. Rețea Wi-Fi specială pentru pacienți și rude

Pacienții internați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, precum și aparținătorii acestora, vor avea parte de o rețea Wi-Fi dedicată lor. Aceasta deja este funcțională la etajele 4 și 5.

Cei care ajung la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, fie cu probleme de sănătate, fie în vizită la cineva, se vor putea bucura de Internet gratuit. Asta pentru că încă de anul trecut s-a început construirea unei rețele Wi-Fi  dedicată lor.

„În cursul anului 2019 a început construirea unei rețele Wi-Fi în spital, care să asigure accesul la Internet exclusiv pacienților și aparținătorilor. Ea a devenit funcțională pe etajele 4 și 5, urmând ca în cursul acestui an să devină funcțională în întregul spital”, a anunțat managerul unității medicale, Gabriel Lazany.

Rețeaua se numește wpacient, iar parola de acces pentru a vă putea conecta este judetean.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: