13.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Hyundai Motorsport luptă pentru titlurile mondiale în sezonul 2020 din WRC

Obiectivul Hyundai Motorsport este de a lupta pentru titlurile mondiale, la constructori și piloți, începând cu Raliul Monte Carlo, prima etapă din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC), programată în perioada 23 – 26 ianuarie.

Calendarul 2020 are 14 etape, echipa Hyundai Motorsport urmând să concureze în premieră pe probele speciale din Kenya (iulie), Noua Zeelandă (septembrie), precum și Japonia (noiembrie). În cadrul celui de-al șaptelea sezon din WRC vor concura patru echipaje: Dani Sordo/Carlos del Barrio – numărul 6; Ott Tänak/Martin Järveoja – numărul 8; Sébastien Loeb/Daniel Elena – numărul 9 și Thierry Neuville/Nicolas Gilsoul – numărul 11.

Am avut un an cu multe trofee câștigate, inclusiv titlul la constructori în WRC, o victorie importantă pentru Hyundai Motorsport. Anul acesta dorim să obținem rezultate și mai bune, să luptăm pentru victorie la fiecare cursă și să câștigăm ambele titluri din WRC”, a declarat Scott Noh, președintele Hyundai Motorsport.

Thierry Neuville și Nicolas Gilsoul, copilotul său, au câștigat trei etape în 2019 și au încheiat pe locul secund în clasamentul general. Pentru 2020 obiectivul echipajului este de a obține titlul mondial.

Suntem foarte motivați de titlul la constructori obținut anul trecut și suntem determinați să devenim campioni și la piloți. Nu va fi ușor, dar am demonstrat că suntem rapizi și constanți și vrem să profităm la maximum de experiența acumulată și să ajutăm echipa să obțină o victorie dublă în WRC”, a menționat Thierry Neuville.

Campionii mondiali din 2019, Ott Tänak și Martin Järveoja, copilotul său, vor debuta pentru Hyundai Motorsport în Raliul Monte Carlo, având ca obiectiv apărarea titlului obținut anul trecut.

Am avut timp să mă obișnuiesc cu noua mea echipă Hyundai Motorsport. Nu este ușor să te acomodezi atunci când faci schimbări majore de la un sezon la altul, dar cred că ne îndreptăm în direcția bună. Echipa și-a demonstrat deja potențialul și sunt convins că împreună putem să ne atingem toate obiectivele stabilite”, a declarat Ott Tänak.

Dani Sordo și Carlos del Barrio au câștigat anul trecut Raliul Sardiniei, obiectivul pentru anul în curs fiind de a acumula puncte importante pentru echipă în clasamentul constructorilor.

Fiecare sezon reprezintă un nou început și este dificil să spun acum ce se va întâmpla. Vom aborda totul pas cu pas și sunt sigur că putem susține echipa să obțină cel de-al doilea titlu consecutiv la constructori”, a menționat Dani Sordo.

Sébastien Loeb și Daniel Elena, de nouă ori campioni mondiali, vor participa pentru al doilea sezon consecutiv în WRC alături de Hyundai Motorsport și vor pilota al treilea model i20 WRC cu Dani Sordo și Carlos del Barrio.

Vom participa la câteva etape din calendar și sunt sigur că vom juca un rol important în lupta pentru titlurile mondiale. De abia aștept să concurez pe traseele clasice, dar și să înfrunt noi provocări”, a declarat Sébastien Loeb.

Am avut un an cu rezultate bune, dar 2020 reprezintă un nou start. Obiectivele noastre pentru acest sezon sunt clare: să luptăm pentru victorie la fiecare etapă și să câștigăm ambele titluri la finalul sezonului. Va fi o luptă dificilă, așa că trebuie să ne asigurăm că avem cel mai bun pachet tehnic posibil. Echipa formată din Thierry, Ott, Dani și Sébastien, unii dintre cei mai buni piloți din WRC, consolidează reputația Hyundai în lumea sporturilor cu motor. Suntem pregătiți să atacăm un nou sezon și îmi doresc ca acesta să fie cel mai bun an al nostru din WRC”, a adăugat și Andrea Adamo, directorul echipei.

Despre Hyundai Bistrita

Hyundai Bistrița, parte a Grupului Central Motors, este reprezentantul mărcii Hyundai în Bistrița din anul 2015 și aduce pe piața locală 15 modele Hyundai, din gama autoturismelor. Fondată în 1999, compania Central Motors s-a remarcat prin serviciile și soluțiile complete și personalizate oferite clienților săi. În acest sens, au fost inițiate programe de loializare și fidelizare a clienților și s-au dezvoltat parteneriate strategice cu companii de renume, ce operează pe piața autohtonă, cu scopul cultivării unei relații cât mai lungi și mai consistente cu fiecare dintre clienții organizației. Mai mult decât profesionalism la standarde ridicate, Central Motors înseamnă echipă. O echipă unită, bine pregătită și pasionată de domeniul auto, ai cărei membrii împărtășesc, indiferent de nivelul ierarhic, aceleași valori și principii de business. Obiectivele Central Motors, pe termen scurt și mediu, au ca element central consolidarea relației client – companie – marcă.

Pentru informații suplimentare despre modelele Hyundai, vă așteptăm în showroomul nostru situat în Bistrița, Cartier Viișoara, nr. 302A sau la numerele de telefon 0754.333.008 / 0363.401.750.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: