14.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

Meciurile de fotbal din Liga a IV-a se suspendă

Președintele Asociației Județene de Fotbal Bistrița-Năsăud, Dan Jiga, a anunțat astăzi că AJF a decis suspendarea tuturor meciurilor din cele două serii ale Ligii a IV-a, competiție fotbalistică al cărei retur ar fi trebuit să înceapă pe data de 15 martie.

De asemenea, AJF a mai hotărât suspendarea tuturor competițiilor județene de seniori și juniori /copii programate a se desfășura în perioada 10.03 – 21.03.2020.

În ceea ce privește Gloria Bistrița, echipă antrenată de Dan Matei și care evoluează în seria a V-a a Ligii a III-a, unde ocupă locul al șaptelea, se pare că, deocamdată, partida de acasă de pe stadionul „Jean Pădureanu” cu Unirea Alba Iulia se va juca sâmbătă de la ora 15:00, fiind primit avizul DSP pentru o limită de 300 de persoane.

Cu toate acestea, surse din cadrul Federației Române de Fotbal susțin faptul că, astăzi, Comitetul Executiv al FRF ar putea decide suspendarea meciurilor atât din ligile a II-a cât și a III-a.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: