13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

LĂUDABIL! Doi taximetriști se oferă să transporte gratuit la muncă medicii, polițiștii și pompierii

Doi taximetriști din Bistrița se oferă să transporte gratuit la muncă și de la muncă toate cadrele medicale, polițiștii și pompierii. Aceștia practic iau exemplul altor colegi din țară și din Europa.

Începând de astăzi, doi taximetriști se oferă să transporte gratuit medicii, polițiștii și pompierii de acasă la muncă și invers. Practic cei doi iau exemplul altor colegi din țară și din Europa, care au decis să își ofere serviciile gratuit celor mai importanți profesioniști din această perioadă.

„Luând exemplul altor colegi din țară și din Europa, eu și colegul meu am decis ca de astăzi (n.r. de ieri) să transportăm gratis toate cadrele medicale, poliție și pompierii pe baza legitimației de la lucru acasă și invers, pe raza municipiului Bistrița. Ne găsiți la numerele 0760695001, 0773348979 sau la firma Protaxi solicitați indicativul 131”, a precizat unul dintre taximetriști.

Astfel de inițiative au avut și taximetriștii din București, Arad, Timișoara, Satu Mare sau Constanța.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: