12.3 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Dozatoarele de la scările blocului mai au de așteptat. De ce nu poate Primăria Bistrița să achiziționeze:

Dacă dezinfectarea scărilor de bloc a început deja în Bistrița, montarea dozatoarelor pentru dezinfectant se lasă încă așteptată. Cum explică municipalitatea această „întârziere”.

Primăria Bistrița a început deja dezinfectarea scărilor de bloc, a lifturilor și a spațiilor comune. În ceea ce privește montarea dozatoarelor pentru dezinfectant, lucrurile nu sunt atât de simple…

Într-un răspuns trimis deputatului USR Cristina Iurișniți, Primăria Bistrița explică de ce se întârzie cu aceste lucrări. De vină ar fi chiar lipsa acestora de pe piață:

„În ce privește montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la intrările blocurilor de locuințe, vom putea face acest lucru de îndată ce dozatoarele respective vor fi disponibile la agenții economici care desfac astfel de produse”, explică primarul Ovidiu Crețu în răspunsul oferit deputatei.

Foto: alba24.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: