22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

The Drinks Store îți aduce vinul de Paște la ușă! VEZI ce ușor plasezi comanda și care este programul:

Singurul magazin specializat în băuturi din Bistrița – The Drinks Store – este pregătit să îți aducă vinul de Paște la ușă! De acum este mult mai simplu să plasezi comanda! Program special de Paște:

S-au simplificat mult lucrurile atunci când vine vorba de făcut o comandă la The Drinks Store – singurul magazin specializat în băuturi din Bistrița!

Este suficient să accesezi acum linkul de mai jos:

https://expressorder.ro/ordering/#/outlet/drinkstore

În contextul izolării impuse de pandemia noului coronavirus, de-acum poți să stai acasă, în siguranță, și să faci cumpărăturile de acasă!

Ți-ai făcut lista de cumpărături pentru Paște? Cu băuturile te ajutăm noi! Stai acasă și comandă pe www.expressorder.ro!”, transmit reprezentanții The Drinks Store.

Comenzi se pot face și la numărul de telefon 0725.374.657, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Livrările se fac astfel:
➡️ comenzile până la ora 14:00 se livrează în aceeași zi!
➡️ comenzile după ora 14:00 se livrează în ziua următoare!

Transportul este gratuit! Magazinul rămâne deschis zilnic între orele 10:00 – 18:00! Se oferă toate măsurile de protecție prevăzute de autorități în această perioadă!”, au mai transmis The Drinks Store.

Iată care este programul magazinului în zilele de sărbătoare care se apropie: 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: