12.3 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Comercianții care nu au putut să își vândă produsele la chioșcurile din piață vor fi scutiți de la plata chiriilor

Primăria Bistrița are în vedere scutirea comercianților de la plata chiriei plătite pentru tarabele și chioșcurile ocupate în piețele din municipiu. Scutirea de la plată se face doar pentru perioada în care activitatea a fost suspendată.

Pe masa consilierilor locali la ședința de la sfârșit de lună se va afla un proiect de hotărâre care prevede scutirea de la plata chiriilor pentru comercianții care vând în spațiile din piață și au fost nevoiți să întrerupă activitatea pe perioada stării de urgență.

Sunt vizați comercianții obligați să închidă în a doua parte a lunii martie, din cauza ordonanțelor militare. Aceștia ocupau spații în Piața Decebal, Independenței Nord sau Calea Moldovei.

„În conformitate cu Ordonanța militară nr. 1 din 17 martie 2020 și Ordonanța militară nr. 2 din 21 martie 2020, Direcția de administrare a piețelor municipiului Bistrița a dispus suspendarea temporară începând cu data de 18.03.2020 a activității de servire și consum al produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată de rotiserii, cafenele, în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locațiilor în piețele municipiului Bistrița; 22.03.2020 a activităților de comercializare cu amănuntul a produselor și serviciilor în Piața Calea Moldovei în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, precum și Piața Independenței Nord, sector industrial”, se arată în proiectul de hotărâre.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: