10.3 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

Victima accidentului din Bistrița Bârgăului, transferată la o clinică din Cluj-Napoca

Un accident rutier a avut loc ieri în Bistrița Bârgăului. O mașină a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat. Șoferul a rămas încarcerat. După ce a fost extras dintre fiarele mașinii, echipajele medicale l-au intubat pe bărbatul care se afla la volan. În cursul nopții, victima a fost transferată la o clinică din Cluj-Napoca.

Un accident rutier s-a petrecut ieri în Bistrița Bârgăului. O mașină a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat. În urma impactului șoferul a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția pompierilor militari pentru extragerea victimei.

Șoferul, un bărbat de 56 de ani, a suferit multiple traumatisme și a fost intubat la locul accidentului.

Din cauza rănilor suferite, medicii au decis ca bărbatul să fie transferat la o clinică din Cluj-Napoca în cursul nopții trecute.

„Bărbatul de 56 de ani implicat ieri (n.r. 25.04.2020) în accidentul din localitatea Bistrița Bârgăului a ajuns la UPU Bistrița în stare gravă, politraumatizat, cu fracturi costale, hemotorax, dislocare de mediastin. A fost transferat în cursul nopții la Secția Clinică Chirurgie generală I Cluj-Napoca, pentru îngrijiri de specialitate”, transmite Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Mai multe detalii despre accident puteți reciti în materialul de mai jos:

FOTO/VIDEO: Accident în Bistrița Bârgăului. O victimă încarcerată

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: