15.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

S-au răsturnat cu dubița în râu și au ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc în Rebrișoara. O dubiță condusă de o femeie a ajuns într-un râu. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

Un accident rutier a avut loc în această seară în localitatea Rebrișoara. O dubiță s-a răsturnat în râul Gersa.

La locul evenimentului rutier au fost direcționate un echipaj de descarcerare și două echipaje de prim ajutor SMURD.

În accident au fost implicate trei persoane. La momentul sosirii echipajelor de intervenție acestea erau ieșite din autovehicul.

„Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acestea au fost transportate la CPU Năsăud de echipaje SMURD și SAJ BN. Echipajele de intervenție au găsit victimele conștiente și cooperante”, informează Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

La volanul dubiței se afla o femeie de 30 de ani din Dumitra.

„În această seară, pe drumul comunal Gersa din localitatea Rebrișoara, o femeie în vârstă de 30 de ani, din Dumitra, în timp ce conducea o autoutilitară, cel mai probabil din cauza lipsei de experiență în conducere, pe un drum în pantă, a pierdut controlul și s-a răsturnat în albia râului Gersa.

În urma accidentului, doi pasageri, o tânără de 19 ani și un bărbat de 63 de ani, ambii din Rebrișoara au fost răniți și transportați la spital”, transmite Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezulatatul fiind negativ.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Năsăud.

Foto @ IPJ BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.