10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un procuror de la Năsăud, în schimbul permisului

Un bărbat a fost prins ieri în timp ce încerca să mituiască un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud. Acesta voia ca în schimbul unei sume de bani să se urgenteze soluționarea unui dosar și să primească înapoi permisul suspendat.

Bărbatul a fost prins ieri de către ofițerii din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bistria-Năsăud, în timp ce încerca să mituiască cu 100 de euro un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

„În schimbul acestei sume de bani, mituitorul i-a solicitat să urgenteze soluționarea unui dosar penal în care acesta era inculpat pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier și să dispună restituirea permisului de conducere suspendat”, precizează DGA, într-un comunicat de presă.

Bărbatul s-a ales, astfel, cu un nou dosar penal pentru dare de mită, ca urmare a denunțului formulat de magistrat. Flagrantul a fost organizat chiar la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud. Inculpatul este cercetat sub control judiciar.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: