19.4 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO: Motociclist băut, ieșit în decor! A primit primul ajutor de la un participant la trafic

S-a întâmplat în această seară, în Arcalia. Un motociclist a ajuns în decor, după ce a prins pietriș cu roata. Primul ajutor i-a fost acordat de un participant la trafic. Motociclistul consumase alcool și a ajuns la spital cu multiple fracturi.

Am văzut un nor mare de praf ridicându-se și m-am oprit să văd ce e. Atunci am observat că un motociclist fusese târât de motocicletă în decor. Am înțeles că ar fi prins niște pietriș cu roata și așa a ieșit în decor” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Ovidiu din Lechința.

Tânărul i-a acordat motociclistului primul ajutor.

Eu am mers să-i acord ajutor. S-a tras singur de sub motocicletă. A fost tot timpul conștient și am comunicat cu el. Îmi spunea că îl doare foarte tare mâna stângă. Cred că și-a rupt-o. Dar avea cască și mi-a zis că din 2006 conduce motociclete. Am stat cu el acolo” a mai povestit Ovidiu.

La accident s-au deplasat polițiștii și un Echipaj de prim Ajutor din cadrul ISU BN.

Polițiștii l-au testat alcoolscopic și rezultatul a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poate de aia a și pierdut controlul motocicletei. Are în jur de 35 de ani și e din Bistrița” a concluzionat Ovidiu B.

Motociclistul a fost transportat la UPU Bistrița cu multiple fracturi.

 

FOTO- Ovidiu B

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: