7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Șoferul implicat în accidentul din Cluj are nevoie de sânge!

Tânărul de 22 de ani, implicat în accidentul din Cluj, are nevoie de sânge. Deși medicii erau rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire, tânărul a rezistat cinci zile deja. Ajutați la salvarea vieții lui! FIȚI eroi!

Trei tineri de pe Valea Bârgăului au ajuns săptămâna trecută la spital, după ce au fost implicați într-un accident rutier. Șoferul a pierdut controlul volanului și a făcut mașina covrig, în jurul unui stâlp, în Cluj Napoca.

FOTO: GRAV – Mașină înmatriculată în BN, făcută covrig în jurul unui stâlp, în Cluj

Dacă pasagerii au ajuns la spital că răni ușoare, în privința șoferului medicii erau rezervați.

Pacientul, în vârstă de 22 de ani, victimă a unui accident rutier, a ajuns la unitatea medicală cu politraumatism, în stare de comă, protezat respirator, ventilat mecanic. În prezent se află în stare critică, în Secția Clinică ATI I. Prognosticul este rezervat” transmiteau medicii la vremea respectivă.

Astăzi, Centrul de Transfuzii Bistrița a făcut un apel către cei ce pot dona sânge, să o facă. Tânărul, internat la Cluj, are o șansă la viață, și voi puteți face acest lucru să se întâmple.

”Un tânăr de 22 de ani (grupa sanguină – O pozitiv) din Bistrița a suferit un grav accident și are mare nevoie de sânge. Este internat la Cluj. Haideți să-l ajutăm!!! Puteți dona sânge indiferent de grupa sanguină, la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița. Mulțumim!” au scris cei de la Centru pe pagina lor de Facebook.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: