16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Tânăr din Subcetate, trezit din somn de poliție! Aveau treabă cu gagicuța ce-i dormea alături

Poliția a descins de dimineață în zona Subcetate. Un tinerel a fost trezit din somn de oamenii legii. N-aveau treabă cu el, ci cu domnișoara care îi dormea alături…

S-a întâmplat în această dimineață, în cartierul Subcetate din municipiul Bistrița.

Oamenii legii au bătut la ușa apartamentului unui tinerel. Nu aveau treabă cu el, ci cu domnișoara ce-i dorme alături.

Fata, minoră, a plecat de acasă, purtată pe ”aripile dragostei”, și nu a vrut să se mai întoarcă în familie. Așa că părinții au trimis poliția după ea.

În data de 5 iulie, polițiștii au fost anunțați cu privire la dispariția unei minore de 15 ani, din Lechința. Fata era plecată din data de 3 iulie de acasă, însă mama acesteia a anunțtat organele competente doar ieri. În această dimineață, minora a fost găsită pe raza municipiului Bistrița, în cartierul Subcetate, la locuința unui tânăr de 21 de ani” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

 

Foto- ziarulargesenilor

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: