11.4 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO Telciu: Biciclistă lovită de mașină

Un accident rutier a avut loc în această după-masă în Telciu. O femeie care circula cu bicicleta a făcut un viraj fără să se asigure, fiind lovită de un autoturism.

Echipajele medicale și ale poliției au fost solicitate în Telciu în această după-masă.

O femeie a fost accidentată de un autoturism în timp ce a făcut un viraj la dreapta fără să se asigure.

„În această după-masă, polițiștii rutieri din Năsăud și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit ca urmare a producerii unui accident rutier, pe raza comunei Telciu. Polițiștii de la Rutieră, împreună cu criminalist au efectuat verificări și măsurători la fața locului, pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. Conform primelor date, în localitatea Telciu, pe drumul comunal 1, pe direcția de mers spre Telcișor, o femeie în vârstă de 55 de ani, din localitate, care se deplasa pe bicicletă, pe partea stângă a sensului de mers, respectiv pe contrasens, ar fi efectuat un viraj spre dreapta fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost acroșată și accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, din Telciu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Năsăud” transmit reprezentanții IPJ BN.

S-a solicitat și elicopterul SMURD în ajutor.

„Victima a fost stabilizată de echipajele terestre SMURD și a fost pregătită pentru a fi transportată pe calea aerului la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș. Era în comă profundă, în stare grava, prezenta multiple leziuni și traumatisme” transmit reprezentanții ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: