21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Infirmier sancționat, după ce a fost depistat cu COVID 19! Care a fost motivul:

Printre persoanele depistate cu COVID 19, de la începutul pandemiei, se află și cadre medicale și personal auxiliar al spitalelor. Unii dintre aceștia au fost și ”taxați” după ce s-au infectat. Un infirmier de la Secția Psihiatrie a fost sancționat după ce a fost depistat pozitiv. CARE a fost motivul.

În județul nostru, de la începutul pandemiei de coronavirus, au fost raportate 633 de cazuri de infectare.

46 cadre medicale (doisprezece medici, 34 asistenți) și 17 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus”, explică reprezentanții DSP BN.

Când a izbucnit focarul la secția Neurologie a Spitalului Județean Bistrița, medicul șef și asistenta șefă au fost suspendate din funcție pe perioada investigațiilor modului în care a izbucnit focarul.

Secția de Neurologie funcționează cu 2 medici, ceilalți fiind puși pe dreapta de Covid

O sancțiune a fost dată și unui infirmier, de la secția Psihiatrie a SJUB.

Un infirmier de la secția Psihiatrie a fost depistat cu COVID 19. Când s-a făcut ancheta epidemiologică și l-au întrebat de unde crede el că ar fi putut contacta virusul, a declarat că soția sa se află în izolare la domiciliu de 9 zile. Vă dați seama că l-am sancționat. Personalul medical și auxiliar trec printr-un triaj epidemiologic în fiecare dimineață. El ar fi trebuit să raporteze că are pe cineva acasă în izolare. Așa că a fost sancționat”, a declarat Gabriel Lazany, managerul SJUB, în cadrul unei emisiuni la As-TV.

Dintre angajații SJUB, conform raportărilor, 33 au fost vindecați și 31 sunt încă pozitivi cu noul tip de coronavirus.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: