14 C
Bistrița
marți, mai 7, 2024

ȘOCANT! Un bătrân din Blăjenii de Sus a încercat să corupă sexual o fetiță de 7 ani

Un bătrân de 78 de ani din Blăjenii de Sus a fost reținut după ce a încercat să corupă sexual o fetiță de 7 ani. Ce riscă bărbatul:

Scene șocante weekendul acesta în Blăjenii de Sus. Un bătrân de 78 de ani a încercat să corupă sexual o fetiță de 7 ani.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracțiunea de corupere sexuală a minorului. Va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

„Acesta este bănuit că, la data de 26 iulie, ar fi săvârșit acte de natură sexuală în prezența unei minore de 7 ani. Cercetările continuă de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):