19.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO/VIDEO: Incendiu violent la un depozit de furaje din Rodna

Un incendiu devastator a avut loc ieri seară în localitatea Rodna. Un depozit de plante furajere a ars din temelii. Pompierii și voluntarii din mai multe localități s-au luptat cu flăcările timp de șapte ore.

Mobilizare impresioantă de forțe, ieri, în localitatea Rodna. Un apel la 112 în jurul orei 20:25 anunța că un depozit de plante furajere aflat în zona Măgura a luat foc.

Două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi și SVSU  Rodna, Maieru, Șanț au fost primele echipaje care au fost direcționate la locul intervenției.

În momentul în care pompierii au ajuns la locul indicat au găsit incendiul care se manifesta violent, generalizat, pe o suprafață de aproximativ 400 mp.

Reprezentanții ISU BN au transmis că depozitul cuprins de flăcări se afla pe drumul de legătură dintre localitatea Rodna și Valea Ilvelor, într-o zonă greu accesibilă autospecialelor de pompieri.

După aproape șapte ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat în jurul orei 03.00.

În total, au acționat 18 pompieri militari și voluntari, cu cinci autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD.

Din fericire, nu au fost persoane sau animale surprinse de incendiu.

Aproximativ 30 de tone de plante furajere s-au făcut scrum.

Sursa foto/video @ ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: