13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Accident pe DN 17 D: două mașini făcute praf și o persoană internată în spital!

Polițiștii și echipajele medicale au intervenit azi pe DN 17 D, în localitatea Anieș. Două mașini au fost făcute praf în urma unui impact frontal. Șoferul vinovat a ajuns la spital.

Echipajul poliției și echipajele din cadru ISU BN au fost solicitate în localitatea Anieș, pe DN 17 D.

Două autoturisme au colizionat, frontal!

”În această după-masă, polițiștii rutieri din Sângeroz-Băi și cei ai Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit ca urmare a unui accident rutier, produs pe drumul național 17D. Conform primelor date, un tânăr de 20 de ani, din Rodna, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Rodna-Maieru, angajat într-o depășire a unei autoutilitare, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus și care era condus de bărbat în vârstă de 49 de ani, din Sângeroz-Băi. În urma accidentului, șoferul e 20 de ani fost rănit ușor. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Sângeroz-Băi” transmit reprezentanții IPJ BN.

Șoferul vinovat, cel care a și fost rănit, a ajuns la spital.

O victimă ( bărbat, aproximativ 20 de ani) prezenta un traumatism de coloană cervicală, contuzii și excoriații. Era conștientă, coperantă, stabilă hemodinamic. A fost transporată la UPU Bistrița. A doua persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital” au transmis reprezentanții ISU BN.

Pentru aproximativ o oră, polițiștii au dirijat circulația alternativ, pe o bandă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: