14.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

Femeie găsită decedată în apropierea gării din Coșbuc

Salvatorii bistrițeni au fost solicitați să intervină în localitatea Coșbuc unde o femeie se afla în stare de inconștiență lângă calea ferată din apropierea gării. Echipajele ajunse la locul intervenției au stabilit că femeia era decedată. Se pare că femeia ar fi fost accidentată de tren.

Un apel la numărul unic de urgență 112 anunță că o femeie este inconștientă lângă calea ferată, în apropiere de gara CFR Coșbuc.

La locul solicitării au fost direcționate echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD.

Din păcate, primul echipaj ajuns la locul indicat a constatat că femeia prezenta leziuni incompatibile cu viața.

UPDATE:

La locul solicitării a fost direcționat și un echipaj din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud.

Victima a fost identificată ca fiind în vârstă de 59 de ani, din Coșbuc și, conform primelor verificări, se pare că ar fi fost accidentată de tren.

Totodată, pentru stabilirea exactă a cauzei decesului va fi dispusă necropsia cadavrului. Cazul a fost preluat de către polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud care împreună cu criminaliștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care aceasta a decedat.

Foto @ Ilustrativ

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: