13.7 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Rareș Bogdan vine astăzi în Bistrița-Năsăud, ca să-l susțină pe Dorin Vlașin la Primăria Năsăud

Jurnalistul și politicianul Rareș Bogdan vine astăzi în județul nostru, ca să-i susțină pe candidații liberali din Beclean, Bistrița și Năsăud. Acesta a vizitat orașul și în mai 2019, în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

După ce a activat în televiziune, în 2019 Rareș Bogdan s-a înscris în Partidul Național Liberal. A fost pus cap de listă între candidații la alegerile europarlamentare din 2019.

Jurnalistul de televiziune Rareș Bogdan va vizita județul în această după-amiază, pentru a-l susține pe Dorin Vlașin la Primăria Năsăud, dar și pe ceilalți candidați din Beclean și Bistrița.

Program:

  • Ora 15:30  Beclean. Scena va fi amplasată în zona Bisericii „Sf. Apostol Andrei” Catedrala). La eveniment vor participa aproximativ 100 de persoane.
  • Ora 17:00  Năsăud. Acțiune door to door –  din ușă în ușă – alături de Dorin Vlașin, candidatul PNL la Primăria Năsăud.
  • Ora 18:30Bistrița. Scena va fi amplasată pe Pietonalul Liviu Rebreanu, nr. 21. La eveniment vor participa 100 de persoane.

„Având în vedere contextul epidemiologic actual, evenimetul electoral se va desfășura cu respectarea măsurilor de distanțare socială impuse de pandemia de coronavirus”, au transmis reprezentanții PNL Bistrița-Năsăud.

Foto @ Arhivă

(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar: 21200012)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: