18 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Ce-ați spune de o lectură în vârf de munte?! Un refugiu din Parcul Național Munții Rodnei a fost dotat cu cărți

Dotare inedită a unui refugiu din Parcul Național Munții Rodnei. Acesta a fost dotat cu cărți, pentru iubitorii de drumeții și lectură. Refugiul poate găzdui, concomitent, 12 persoane.

Începând din 3 octombrie, cei care se aventurează în drumeții în Parcul Național Munții Rodnei și se opresc la refugiul „La Cărți” vor putea citi o carte. Astfel de locuri pentru citit au fost amenajate în mai mulți munți din țară.

„Avem bucuria de a vă anunța că, începând din 3 octombrie 2020, la Refugiul „La Cărți” din Parcul Național Munții Rodnei veți putea citi o carte”, anunță Romsilva.

Astfel de puncte de lecturare au fost amenajate și în Făgăraș, Bucegi, Iezer-Păpușa, Ceahlău, Hășmașu Mare sau Retezat. Printre cei care au sprijinit acest proiect se numără și National Geographic România.

Refugiul „La Cărți” este prevăzut cu două priciuri suprapuse a câte 6 locuri fiecare, în total 12 locuri, masă și băncuțe, polițe pentru obiecte.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: