16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO/VIDEO Accident spectaculos la benzinărie: două mașini s-au ciocnit, una s-a răsturnat printre pompe

Un accident spectaculos a avut loc în această după-masă în localitatea Susenii Bârgăului. Două autoturisme s-ar fi ciocnit într-o benzinărie, unul dintre ele răsturnându-se printre pompe în urma impactului. Un bărbat de 21 de ani a fost rănit.

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, la o stație PECO de pe raza comunei Susenii Bârgăului. Din primele informații rezultă că șoferul unui autoturism a intrat cu viteză în stația peco și a luat în plin o altă mașină.

În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat. Un tânăr de 21 de ani a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, cu multiple traumatisme.

Se pare că și în momentul de față în zonă se circulă alternativ.

UPDATE:

„În această după-masă, pe Drumul Național 17, în Susenii Bârgăului a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Au fost implicate două autovehicule, unul dintre acestea condus de un bărbat de 47 de ani, din Bistrița Bârgăului, celălalt de un tânăr de 21 de ani, din Susenii Bârgăului. În urma impactului, conducătorul auto de 21 de ani a fost rănit și transportat la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul. Pentru aproximativ 30 de minute polițiștii au dirijat circulația alternativ, pe o bandă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: