10.3 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

Două handbaliste din lotul Gloriei 2018 participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo alături de naționala Spaniei

Alexandrina Barbosa și Almudena Rodriguez ne reprezintă la Jocurile Olimpice. Acestea fac parte din lotul Gloriei Bistrița și vor participa la JO de la Tokyo alături de naționala Spaniei.

Cele două handbaliste de la Gloria 2018 au ajuns deja în satul olimpic de la Tokyo. Vor participa la a 14-a ediție a Jocurilor Olimpice.

Jucătoarele CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, componente de bază ale naționalei de handbal feminin a Spaniei au ajuns in satul olimpic din Tokyo. Vor participa la a 14 a ediție a Jocurilor Olimpice, competiție găzduită de Japonia între 24 iulie și 9 august. Ibericele din lotul Gloriei 2018 vor juca în grupă cu Brazilia, Franța, Ungaria, Suedia și ROC (Comitetul Olimpic Rus).”, transmit reprezentanții Gloria 2018.

Primul meci oficial în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo va avea loc în 25 iulie, când Spania va înfrunta Suedia.

Și Darly Zoqbi de Paula, și ea parte din Gloria 2018, a fost selectată pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Aceasta însă nu va putea participa, întrucât a suferit o accidentare și a fost operată.

Mult succes, fetelor!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: