11.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

AȚI VĂZUT-O? A plecat de acasă și ar avea ceva probleme medicale!

Un soț își caută soția cu disperare. Aceasta, cunoscută cu probleme medicale, a plecat de acasă și NU a mai revenit. Ați văzut-o???

O femeie a plecat ieri de acasă. Cum a trecut ceva timp și nu s-a întors, soțul a și cerut poliției să o caute. Se pare că femeia este cunoscută având afecțiuni medicale.

Soțul și poliția vă cer ajutorul în găsirea ei. 

La data de 23 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizaţi de către un bărbat din Zagra, cu privire la faptul că soția acestuia, CUTEA ANA-MARIA de 36 de ani, cunoscută cu afecțiuni medicale, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din localitatea Zagra la data de 23 august a.c., și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente:

  • înălţime 1.90 metri
  • greutate 110 kilograme
  • ochi verzi
  • față ovală cu pistrui
  • păr roșcat.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată:

  • cu pantaloni scurți de culoare mov
  • pantofi maro
  • tricou de culoare albă
  • bluză de culoare albastră.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea femeii sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: