21.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Noul site al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud va ține cont de sugestiile bistrițenilor. Ce îți oferă noul site și unde poți trimite sugestiile TALE

În contextul digitalizării arhivei și a informatizării serviciilor electronice, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și-a modernizat site-ul. Bistrițenii sunt invitați să își exprime părererile sau sugestiile astfel încât site-ul final să fie util și ușor de folosit.

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud și-a modernizat site-ul, prin accesarea de fonduri europene. Înainte de lansarea acestuia, se face o consultare publică, din dorința ca rezultatul final să țină cont de părerea oamenilor care vor beneficia de acesta.

Dacă până acum cetățenii județului Bistrița-Năsăud găseau pe site-ul Consiliului Județean se regăseau în principal informații cu caracter informativ, de acum, secțiunea de servicii va fi una cu mult mai vastă. Astfel, bistrițenii vor găsi o întreagă listă de formulare care pot fi depuse electronic:

  • Acord prealabil pentru amplasarea și/sau acces în zona drumurilor județene,
  • Comunicare privind începerea execuției lucrărilor,
  • Comunicare privind încheierea execuției lucrărilor,
  • Cerere de eliberare adeverință din arhiva Consiliului Județean Bistrița-Năsăid,
  • Cerere de eliberare copii de pe documente deținute în arhiva COnsiliului Județean Bistrița-Năsăud
  • Cerere solicitare informații de interes public conform prevederilor Legii 544/2001 privind liberul acces la informații de interes public
  • Cerere stagiu de practică,
  • Cerere înscriere în audiență,
  • Formular depunere sugestie conform prevederilor Legii 52/2003
  • Depunere petiție

Vă invităm să accesați adresa temporară a site-ului modernizat al instituției https://bit.ly/2YivCc9 . În cazul în care sesizați nefuncționalități sau aveți sugestii de îmbunătățire a acestuia, ni le veți transmite, completând acest formular online: https://bit.ly/3B4B68K , până la data de 14.10.2021”, arată reprezentanții Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

După implementarea sugestiilor, la data de 21 octombrie, noul site al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, va fi disponibil la adresa:  www.portalbn.ro

Noul site a fost creat  printr-un proiect finanţat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Acesta a inclus:

  •  modernizarea site-ului instituției,
  • implementarea portalului de servicii către cetățeni,
  • realizarea avizierului electronic,
  • actualizarea sistemului de management de documente,
  • retro-digitalizarea a peste 1.600.000 documente din arhiva instituției.

Valoarea totală a proiectului este de 3.090.154 lei (625.537euro), în care este inclusă și contribuția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, de 61.803 lei (12.510 euro).

Perioada de implementare a proiectului: 08.07.2019 -08.11.2021 (28 luni).

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: