13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

NOU ÎN STOC: Prune uscate și gustoase, de la Arome din Călimani

Prunele sunt fructe ce oferă energie și ajută chiar și la slăbit. Iar datorită celor de la Arome din Călimani, ne putem bucura de ele pe tot parcursul anului. Acestea sunt uscate printr-un proces ce le face să-și păstreze proprietățile. Iar acum le găsiți pe stoc, la gramaje diferite, la cei de la Arome din Călimani:

Tuturor ne plac fructele și ne bucurăm de beneficiile pe care le aduc corpului nostru. Norocul face că cei de la Arome din Călimani au găsit o modalitate de uscare a fructelor prin care acestea își păstrează proprietățile. Astfel, ne putem bucura de fructele noastre favorite indiferent că le e sezonul sau nu.

Zilele acestea, pe stocul celor de la Arome din Călimani ”au ajuns„ prunele uscate. Au și prune cu sâmburi, dar și fără.

Prețul este de 20 de lei/kg, pentru cele cu sâmburi și 24 lei/kg pentru cele fără sâmburi.

Bineînțeles, cei de la Arome din Călimani au pregătit și pungulițe cu gramaj mai mic. Cei care doriți să ”gustați„ prunele uscate, puteți opta pentru varianta de 200 de grame, la 6 lei – dacă le cumpărați fără sâmburi, sau 5 lei- cu sâmburi.

CARE sunt beneficiile prunelor

Prunele uscate se remarcă prin-un gust plăcut și printr-o valoare nutritivă deosebită care aduce numeroase beneficii sănătății.

Prunele sunt:

  • aliatul tău în lupta cu kilogramele
  • sursă bună de energie
  • recomandate mai ales sportivilor și celor care suferă de astenie
  • o sursă bogată în bor (un mineral esențial pentru sănătatea mușchilor și a oaselor)
  • ajută la întărirea ţesutului osos şi mărește densitatea acestuia
  • îmbunătățesc digestia
  • intârzie procesele îmbătrânirii
  • mențin sănătatea creierului și a minții

Fructele uscate înlocuiesc cu succes orice desert, reprezentând o gustare extraordinară, dulce și aromată, o alternativă sănătoasă, mereu la îndemână!” transmit cei de la Arome din Călimani.

Pentru orice comandă, mai mică sau mareîi puteți suna la numărul de telefon 0744.773.885.

Pentru a vedea întreaga ofertă și prețurile intrați pe site-ul lor www.aromedincalimani.ro, iar dacă veți urmări pagina de Facebook ”Arome din Călimani sau cea de Instagram veți fi la curent cu toate noutățile și ofertele, stocurile la anumite produse epuizându-se rapid.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: