19.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

BISTRIȚA: Conferință și colocviu cu prilejul Zilei Culturii Naționale

Eminescu și noi” se intitulează colocviul dedicat Zilei Naționale a Culturii care se va desfășura sâmbătă, 15 ianuarie 2022, la Centrul Cultural Municipal. Poetul Ion Mureșan va susține prelegerea „O mie și o sută de cuvinte”.

O serie de evenimente extraordinare se întâmplă vineri și sâmbătă, la Centrul Cultural Municipal din parc.

Mâine, 14 ianuarie 2022, de la ora 16.00 aici are loc conferința dedicată manuscriselor eminesciene. Va conferenția dr. Luigi Bambulea, cercetător științific la Muzeul Național al Literaturii Române. Cu acest prilej vor avea loc și prezentări de carte.

Seara va fi completată de un concert extraordinar:

Ziua Culturii Naționale, celebrată la Bistrița cu două concerte extraordinare

Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, de la ora 16.00 la Centrul Cultural Municipal se desfășoară un colocviu și o prelegere pe tema jurnalismului cultural.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: