12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Un bărbat din Cireșoaia a murit strivit de o mașină pe care o repara

Un bărbat din Cireșoaia a fost prins sub o mașină aflată în reparații. Acesta a fost resuscitat de către echipajele ajunse la fața locului, însă organismul a cedat.

Bărbatul avea 46 de ani și a fost găsit de un trecător după ce caroseria mașinii pe care o repara a căzut peste el și l-a strivit.

La locul accidentului s-au deplasat modulul SMURD de la Garda de Intervenție Beclean și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Pentru acest caz a fost alocat și un elicopter de la Baza Aeriană Jibou, însă a ajuns prea târziu, iar bărbatul a decedat.

„Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate în protocolul de resuscitare, astfel că echipajul cu medic a fost nevoit sa îi declare decesul la locul accidentului.

La locul solicitării a aterizat și elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicală Jibou, solicitat imediat după apelul pe numărul unic de urgență 112″, a transmis ISU BN.

„În această seară, a fost sesizat prin 112 faptul că, pe raza localității Cireșoaia, un bărbat a fost prins sub un autoturism, fiind accidentat.

La fața locului, în urma primelor verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul, în varstă de 46 de ani, din Cireșoaia, în timp ce efectua reparații sub un autoturism, ar fi fost surprins și accidentat de caroseria acestuia.

Din nefericire, în urma leziunilor suferite, bărbatul a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: