21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VIDEO – În avanpremieră, la Cinema Dacia, un film horror plin de suspans: Telefonul negru

În avanpremieră, la cinema Dacia avem ocazia să urmărim un film horror plin de suspans: Telefonul negru. Dar și o inedită perspectivă asupra celebrului Elvis Presley.

Telefonul este mort. Dar sună… Finney Shaw, un băiat de 13 ani, timid, dar inteligent, este răpit de un ucigaș sadic și închis într-un subsol izolat fonic. Țipetele nu-l ajută cu nimic.

Dar un telefon deconectat prins în perete începe să sune. Iar Finney descoperă că poate auzi vocile victimelor anterioare ale ucigașului. Acestea sunt gata să se asigure că ceea ce li s-a întâmplat lor nu i se va întâmpla lui Finney.

Tot în avanpremieră, la Cinema Dacia puteți savura o nouă perspectivă în fascinanta poveste de viață a celebrului Elvis.

Povestea lui Elvis (Austin Butler) este văzută prin prisma relației sale complicate cu managerul său enigmatic, colonelul Tom Parker (Tom Hanks). Povestit din perspectiva lui Parker, filmul se adâncește în dinamica relației complexe dintre cei doi. Este o relație care se întinde pe o perioadă de peste 20 de ani. De la ascensiunea lui Presley, până la vedeta fără precedent care a schimbat cursul istoriei. Totul pe fundalul peisajului cultural în evoluție și al pierderii inocenței în America. În centrul acestei călătorii se află unul dintre oamenii importanți și influenți din viața lui Elvis, Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Butler, cunoscut anterior pentru rolul lui Tex Watson din Once Upon a Time In Hollywood de Quentin Tarantino, cântă el însuși melodiile din prima jumătate a anilor de glorie ai lui Elvis. Tom Hanks, câștigătorul a două premii Oscar, surprinde perfect caracterul enigmatic al lui Parker, devenind povestitorul vieții renumitului cântăreț și actor.

Aveți la dispoziție și câteva filme de animație excelente, în aceste zile la cinema Dacia:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: