8.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO/VIDEO- VIIȘOARA: TIR încărcat cu carton, cuprins de flăcări. Traficul pe DN 17 îngreunat

Un TIR ce transporta carton a fost cuprins de flăcări în această dimineață în Viișoara. Traficul pe DN 17 este îngreunat.

Puțin după ora 06.30, un TIR a fost cuprins de flăcări la ieșirea din Bistrița, în Viișoara, direcția de mers spre Cluj.

Mastdontul transporta carton, astfel că flăcările s-au extins rapid.

”Detașamentul de Pompieri Bistrița intervine la un incendiu izbucnit la un tir încărcat cu carton în localitatea componentă Viisoara, municipiul Bistrița. Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidarea focarelor” transmite ISU BN.

Traficul pe DN 17 se desfășoară alternativ, pe o bandă.

UPDATE
  • Două echipaje de pompieri militari cu autospeciale de stingere
  • un echipaj de prim ajutor SMURD, au intervenit în această dimineață la un incendiu izbucnit pe DN17, în localitatea componentă Viișoara.

Flăcările se manifestau la un autotren care transporta 36 de baloți de carton presat.

În imediata apropiere a locului incendiului nu există surse de alimentare. Astfel, Dispeceratul integrat ISU – SAJ Bistrița – Năsăud a suplimentat efectivele de intervenție cu un echipaj de pompieri cu autospecială de stingere.

Conducătorul auto a ieșit din cabină și a încercat să asigure prima intervenție cu stingătorul din dotare. Nu a reușit să țină incendiul sub control pentru că acesta începuse să cuprindă întreaga încărcătură. În schimb, a reușit să decupleze cabina autotrenului de remorcă.

Pompierii militari au localizat rapid incendiul, însă a fost lichidat în totalitate în aproximativ o oră și jumătate, ținând cont de cantitatea mare de carton cuprinsă de flăcări.

Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire” a transmis ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: