21.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO: O femeie de 52 de ani din Bistrița a murit într-un accident petrecut în apropiere de Cluj

Femeia de 52 de ani din Bistrița se îndrepta spre Cluj, însă nu a mai apucat să ajungă la destinație. Șoferița a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani din Maramureș.

Zi fatală astăzi, pentru o femeie de 52 de ani din Bistrița. În această seară, în jurul orei 18.45, ea a fost implicată într-un accident rutier mortal, produs pe varianta Vâlcele-Apahida.

Autoturismul condus de șoferița din Bistrița se deplasa pe direcția Dej spre Cluj-Napoca și  ar fi pătruns pe contrasens.

Bistrițeanca a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani.

Polițiștii sosiți la fața locului l-au testat pe bărbatul din Maramureș cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ.

Traficul a fost blocat preț de câteva ore, pe varianta Vâlcele-Apahida.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază la un grav accident rutier produs pe centura Vâlcele-Apahida.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD. Aici au găsit un autocamion și un autoturism avariate. În ultimul dintre acestea se afla o femeie încarcerată. Salvatorii au folosit echipamente hidraulice pentru a asigura accesul și a descarcera femeia, în vârstă de 52 de ani. Din nefericire, aceasta prezenta traumatisme incompatibile cu viața”, a declarat ISU Cluj pentru Dejeannul.ro.

Foto @ Dejeanul.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: