10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Bistrița-Năsăud, județ de olimpici: Aproape 200 de elevi au adus premii acasă de la olimpiade județene sau naționale! CJ BN îi răsplătește

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud va oferi câte 500 de lei celor aproape 200 de elevi care au obținut premii și mențiuni la olimpiadele județene sau naționale. Sunt recompensați și profesorii lor:

Finalul de an aduce un mic cadou pentru aproape 200 de elevi din județ. E vorba de acei elevi care s-au întors acasă cu premii sau mențiuni la olimpiadele județene sau naționale.

Conform proiectului supus votului consilierilor județeni, CJ BN ar urma să recompenseze 197 de elevi de la diferite școli din Bistrița-Năsăud.

Dintre aceștia, 170 au venit acasă cu premiul I.

De asemenea, câte 500 de lei vor primi și cei 147 de profesori care i-au școlit pe acești olimpici.

Astfel, suma alocată pentru aceste performanțe școlare se ridică la 171.500 de lei.

Lista elevilor și a profesorilor, în documentul de mai jos:

olimpici

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: