16.2 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

PREMIERĂ în Bistrița Năsăud: Închisoare pentru bărbatul care l-a schingiuit pe Roșcovan

Povestea lui Roșcovan, câinele bătut crunt de un vecin în vara lui 2019, a emoționat o țară întreagă. După trei ani și jumătate s-a făcut dreptate. Bărbatul a fost condamnat la închisoare.

În iulie 2019, Bistrițeanul.ro vă prezenta povestea lui Roșcovan. Câinele din Târlișua – snopit în bătaie de vecinul său – a supraviețuit rănilor provocate.

Mai mult, acesta a reușit să se pună ”pe picioare” și să se bucure de o viață frumoasă și iubire, în Germania.

După trei ani și jumătate s-a făcut dreptate! „Monstrul cu chip de om”, trimis după gratii

După cruzimea din iulie 2019, Ștefan Coptil, proprietarul lui Roșcovan, s-a zbătut pentru a-i face dreptate prietenului său necuvântător.

În 2021, Gavrilă F. a fost trimis în judecată pentru „infracţiuni la alte legi speciale rănirea sau schingiuirea animalelor”.

Intanța de judecată din Beclean a decis trimiterea după gratii a acestuia, pe o perioadă de 6 luni de zile.

„Condamnă pe inculpat la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor (…). Admite, în parte, acţiunea civilă formulată şi precizată de partea civilă împotriva inculpatului, şi în consecinţă: Obligă inculpatul să plătească părţii civile suma de 360 lei, cu titlu daune materiale şi suma de 2.000 lei, cu titlu daune morale”, scrie pe portalul instanței de judecată.

Confom informațiilor publicate, Gavrilă F. nu și-a recunocut fapta. Cu toate acestea, bărbatul nu a depus contestație.

Despre acest subiect puteți reciti mai jos:

VIDEO CRUNT: Un bărbat aproape omoară în bătaie un câine!

VIDEO: Povestea emoționantă a câinelui zdrobit în bătaie la Târlișua

FOTO: Roșcovan, câinele bătut crunt în Târlișua, pleacă în Germania!

 

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. si la munca la adapostul de caini pe viata!!!!! supravegheat si pe gratis!!! sunt sute de cazuri de astfel de decrepiti carora nu li se face nimic pana nu omoara un om!!! bietele animale nu se pot apara, nu le apara nimeni si un nemernic din asta e lasat liber pe strazi!!!! sa stea la puscarie pana ii putrezesc oasele!!!!

  2. Prea mica pedeapsa pentru durerea pricinuita cățelului. Domnul respectiv, proprietarul a avut posibilitate financiara pentru a deschide proces de judecare, dar ce facem noi marea majoritate a iubitorilor de animale cu pensii de 1300 lei. Nu ne ia nimeni în seama, cel puțin în badjocora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: