22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO – Vinerea Verde în Bistrița: Voluntarii TSD au strâns gunoaie de pe malurile râului Bistrița

Voluntarii TSD Bistrița-Năsăud au participat ieri la o acțiune de ecologizare pe care au numit-o „Vinerea Verde”. A fost un succes, susțin participanții.

Vinerea verde în Bistrița? Ne mândrim și spunem că a fost un succes.

Implicarea tinerilor în astfel de acțiuni este una foarte importantă. Atât pentru dezvoltarea lor, cât și pentru construirea unui viitor mai bun și mai curat pentru noi toți.

În acest sens, ecologizarea este doar una dintre multele domenii în care tinerii pot juca un rol activ și pozitiv în comunitățile lor.

Sperăm că această acțiune va fi doar începutul și că tinerii se vor implica în continuare în eforturile de protejare a mediului.

Mulțumim domnului deputat Daniel Suciu și tuturor participanților de astăzi!”, au transmis voluntarii TSD BN.

Împreună cu 50 de colegi am curățat malul râului ce ne-a dat numele orașului cu speranța că vom avea cu toții grijă de viața de lângă noi. Mulțumesc celor ce au dovedit că le pasă de Bistrita!”, a transmis deputatul Daniel Suciu. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: