11 C
Bistrița
duminică, mai 12, 2024

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de companie, mai aproape de ei. Cei de la ZOO Hobby au deschis încă un magazin, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian.

Proprietarii de animăluțe au căutat produsele cele mai bune pentru prietenii lor necuvântători. Astfel, cei de la ZOO Hobby, care inițial aveau magazin doar pe Dornei, au deschis un magazin și pe Bulevardul Independenței.

Solicitările au crescut, așa că s-a deschis un magazin și în partea de sus a Bistriței. Mai exact, al treilea magazin ZOO Hobby și-a deschis AZI ușile în cartierul Ștefan cel Mare, lângă Cotidian.

Aici găsiți cele necesare pentru câini, pisici, păsări, rozătoare, pești și reptile. Hrana pentru animăluțe este de calitate – firma Royal, Happy Cat , Happy&Fit.

V-am pregătit pachetul complet pentru deschiderea noului magazin de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 19:

  • Reduceri attractive
  • Diplome
  • Gustări pentru animale
  • mulțime de produse
  • Muultă voie bună!” au transmis aceștia.

Magazinul ZOO Hobby din Ștefan cel  Mare este deschis:

  • de luni până vineri între orele 09.00 – 20.00
  • sâmbătă între 09.00 – 15.00.

Pentru a fi la curent cu ofertele, urmăriți pagina de Facebook ZOO Hobby.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro. 

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.