10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Ionuț, un prichindel de 4 ani din Parva, are nevoie de ajutorul nostru! Copilăria i-a fost furată de un diagnostic nemilos

Strigăt de ajutor din partea unei familii din Parva. Micuțul lor de doar 4 ani a fost diagnosticat cu o tumoare la nivelul burții, care, din păcate, s-a extins. Pentru a putea fi operat are nevoie de 33.100 de lei.

O familie din Parva face apel la oamenii cu inimă mare care vor să-i ajute în această perioadă greu încercată.

La o vârstă mult prea fragedă, Ionuț știe deja ce înseamnă să lupte pentru viață. Din luna septembrie a anului trecut, băiețelul a fost diagnosticat cu o tumoare la nivelul burții, care din păcate s-a extins și la unul dintre rinichi.

Operația de extirpare a fost programată în data de 4 aprilie. Familia are nevoie de suma de 33.100 de lei.

„În 9 septembrie am fost trimiși de un doctor specialist în Bistrita să îi facem un tomograf la burta, și acolo au descoperit că are o tumoare foarte mare. În următoarea zi l-au trimis de urgență în Cluj pentru operație. Dar tumoarea s-a răspândit foarte rapid în corp și nu s-a mai putut face nimic prin operație.

Până acum i-au făcut diverse tratamente. Avem nevoie de suma de 33.100 pentru operație, însă dacă o să fie nevoie să îi scoată rinichiul, sunt necesari alți 15.000 de lei”, a transmis pentru Bistrițeanul.ro sora micuțului.

„Poate mulți dintre voi ați auzit despre verișorul meu care are doar 4 ani – Călini Ionuț – și care trece printr-o grea încercare. Are o tumoare la burtă care s-a răspândit la un rinichi și trebuie dus la București.

Apelez aici la oamenii care cunosc situația și la cei care pot și au posibilitatea de a ajuta aceasta familie! Cât de puțin este binevenit!”, a fost mesajul transmis de verișoara micuțului.

Oamenii care își doresc și au posibilitatea să ajute o pot face cu mențiunea contului de mai jos sau apelând unul dintre membrii familiei.

0762514431 – Teodor (tatal)
0762644526 – Vali (sora lui)
Nr. de cont – CALINI VALI SAVETA
RO76 RNCB 0040 1607 3220 0001

Adela Cosma 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: