11.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

Robert Sighiartău pregătește o inițiativă legislativă care să stopeze consumul drogurilor în școli

Ultimele studii efectuate de Agenția Națională Antidrog arată creșteri semnificative ale consumului de droguri la nivelul întregii populații, cu precădere în rândul tinerilor – a subliniat deputatul Robert Sighiartău.

Deputatul Robert Sighiartău a dezvăluit că lucrează la o inițiativă legislativă care să stopeze consumul de droguri în școli și licee.

Totodată, deputatul liberal a anunțat că a pregătit „cel mai amplu pachet legislativ pentru combaterea declinului demografic”. În secvența video de mai jos aflați și ce anume cuprinde acesta:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Sunt curios … care sunt masurile propuse fratiucule, o sa le puneti copiilor ” botnitza „… sau ce ?
    Pricepeti ca singura cale este doar educatia data ” acasa in familie „… si continuata ” la scoala ” … prin care copiii sa priceapa ca este nociv sa isi otraveasca propriul corp cu alcool, tutun… si alte substantze halucinogene, sa priceapa ca toate astea distrug organismul uman, ca nicidecum nu-l face mai tare, mai sanatos si mai puternic ori util social .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: